دسامبر 2, 2021

رهام چت

چت آنلاین

طرز تهیه تخم مرغ: 10 روش!

در اینجا نحوه پخت تخم مرغ آورده شده است: 10 روش اساسی! از طرف آفتابی تا آشفته ، چیزی برای همه و هر مناسبت وجود دارد.

 

صبح بخیر! این دو تخم مرغ شما در اینجا در A Couple Cooks است (متأسفیم ، مجبور شدیم!). آیا می خواهید به سمت آفتابی تسلط پیدا کنید؟ آیا به یک ماهیتابه تخم مرغ یا املت مناسب نیاز دارید؟ ما شما را گرفتیم در اینجا نحوه پخت تخم مرغ آورده شده است: 10 بهترین روش! این روشهای اصلی شما را از 0 تا صبح در عرض چند دقیقه به شما می رساند. اینها اصول اولیه تخم مرغ است که هر آشپز خانگی باید بداند. برای شروع آماده اید؟

 

جدیدترین مجموعه از چند آشپز:

نحوه پخت تخم مرغ … 10 روش اساسی!

آیا می خواهید هر چیزی را به یک وعده غذایی تبدیل کنید؟ یک تخم مرغ روی آن بگذارید! الکس و من این شعار را در سفر آشپزی خود آموختیم و در 10 سال گذشته صادق بود. تخم مرغ فقط برای صبحانه نیست: آنها یک کاسه برنج یا رشته فرنگی کنجد را به یک وعده غذایی کامل تبدیل می کنند. بنابراین در اینجا یکی از مهارتهای اصلی آشپزخانه ما برای شما آمده است: چگونه می توان تخم مرغ های آفتابی را در کنار هم درست کرد! این تکنیک آسان باعث می شود سفیده کاملا پخته و زرده تخم مرغ آبدار و آبدار تهیه شود: و برای صبحانه ، ناهار یا شام مناسب است. آماده سرخ کردن هستید؟

 

1. سخت جوش داده شده است

یک تخم مرغ پخته شده در پوسته خود در آب جوش پخته می شود. “سخت” به قوام سفید تخم مرغ (یا آلبومن) و زرده اشاره دارد. ساخت آنها ساده است. یک قابلمه را با آب کافی پر کنید تا تخم مرغ شما به اندازه دو اینچ بپوشد. تخم مرغ ها را بجوشانید و تخم مرغ ها را با دقت بریزید و بگذارید 10-12 دقیقه بماند.

 

برای لایه برداری راحت تر ، تخم مرغ ها را بلافاصله در حمام آب یخ بعد از جوشاندن قرار دهید ، سپس به آرامی آنها را ضربه بزنید و روی یک میز بچرخانید. (همچنین یک حقه اضافه کردن یک قاشق چایخوری جوش شیرین به آب جوش برای شل شدن پوسته ها ، ترک خوردن پوسته ها از هر دو طرف و بیرون کشیدن تخم مرغ از پوسته آن وجود دارد. در یوتیوب آن را جستجو کنید.) پاداش: می توانید سخت یک تخم مرغ را در یک زمان بجوشانید و در یخچال قرار دهید. آنها را با نمک کوشر بخورید یا روی سالاد خرد کنید.

 

2. نرم جوش داده شده

تخم مرغ های نرم پخته همانند تخم مرغ های آب پز سخت عمل می کنند ، اما شما زمان پخت را تقریباً به نصف کاهش می دهید. با این کار سفیده تخم مرغ پخته می شود و زرده زرد می ماند. روش ترجیح داده شده ما “تخم مرغ شش دقیقه ای” است که بسیار زیبا به نظر می رسد. (“این یک توده آرد سوخاری و یک تخم مرغ شش دقیقه ای است.” “اووووو!”) شش دقیقه دقیقاً شبیه به نظر می رسد: آب خود را به جوش بیاورید ، تخم مرغ ها را به آرامی پایین بیاورید ، یک تایمر را برای شش دقیقه تنظیم کنید ، سپس تخم مرغ ها را بردارید و در حمام یخ بریزید.

 

گاهی اوقات تخم مرغ های نرم پخته شده در پوسته خورده می شوند و در فنجان های کوچک تخم مرغ به صورت ایستاده قرار می گیرند. سپس می توانید با قاشق روی تخم مرغ رنگ بزنید و داخل آن را بیرون بیاورید. آنها برای نان تست عالی هستند ، نمک ، فلفل و سس تند روی آنها بپاشید. ما همچنین عاشق انداختن یک زن و شوهر روی سوپ غلیظ سیاه لوبیا هستیم.

 

3. سخت پیچیده شده است

قدرتمند تخم مرغ هم زده. وقتی کارشان به درستی انجام شود ، آماده سازی مورد علاقه من هستند. من دوست دارم تخم مرغ های خرد شده به طور تصادفی ساخته شوند: “اوه ، من این تخم مرغ ها را رها کردم. من حدس می زنم که آنها را روی حرارت کمی مخلوط می کنم. “

 

از لحاظ فنی به این معنی است که سفیده و زرده شکسته شده و با هم مخلوط شده اند. تخم مرغ های سخت هم زده در تمام مدت پخته می شوند. این آماده سازی پیش فرض برای تخم مرغ های کوبیده شده در اکثر رستوران ها است و اگرچه خوب هستند ، اما به طور خطرناکی خشک می شوند